Zondag samenkomst

Iedere zondagochtend hebben we een samenkomst om 10.30 tot ongeveer 12.30. De ene week zowel in Terneuzen als in Axel en de andere zondagen komen we gezamenlijk samen in Terneuzen. De samenkomsten hebben een sprankelend karakter met veel ruimte voor de werking van de Heilige Geest in de lofprijs en de prediking.

cfcLofprijs en Aanbidding
Lofprijs en aanbidding heeft een belangrijke plaats in de samenkomsten. Onze aanbidding en dankbaarheid naar God toe uit zich op allerlei manieren, waaronder muziek, zang, dans, vlaggen, banieren, financiën, meditatie, stilte, proclamatie, gebed, enzovoort

Prediking
De waarheid uit het Woord van God is krachtig, levendig en roept ons op om steeds meer op Hem te gaan lijken in ons karakter, in onze daden, kortom in heel ons leven. Na de prediking is er vaak een specifieke uitnodiging om gehoor te geven aan de roepstem van Jezus. Ook kun je voor je laten bidden in geval van ziekte of wanneer je worstelt met andere dingen.

Baby’s, kinderen en tienerskinderkerk
Tijdens de samenkomsten is er crèche voor de baby’s en peuters. Ook is er een speciale kinderkerk voor voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar verdeeld over drie groepen. Een keer per twee weken, wanneer het een gezamenlijk dienst is, zal er tijdens de prediking een speciaal programma voor de tieners t/m 16 jaar zijn.

Koffie / thee
Aan het eind van de dienst blijven veel mensen gezellig hangen om onder het genot van een kopje koffie en/of thee relatie met elkaar te hebben. Soms eten we na de dienst gezamenlijk om de onderlinge band te verstevigen.