Blog Detail

37280999_281829959230945_4840213119349293056_n

Start / Gemeente / Familieweekend 2020

15 jul , 2020,

11 september – 13 september

imagesWe gaan er weer een weekend met de gemeente op uit! Een geweldig weekend met jong en oud, vol ontspanning, relatie en geestelijke dynamiek.

 

Thema: ‘FLOWER POWER’
(11 t/m 13 september)

 

De Flower Power is van oorsprong een ‘tegencultuur’ binnen de Amerikaanse samenleving die ook naar Europa is overgewaaid. Natuurlijk zijn er vele negatieve associaties met deze tijd zoals vrije sex, drugsgebruik en psychedelische muziek. In dit weekend willen in plaats daarvan de mooie dingen benadrukken uit deze tijd: het commune leven, de ludieke kleding en haardracht, “gij geheel anders” en het vernieuwde elan.

flower power 1

De diensten staan in het teken van:

‘FLOWER’ – floreren en ‘POWER’ – kracht.

 

Sneak Preview!
In Lucas 9:23-24 vertelt Jezus in het kort hoe je kunt gaan floreren en hoe je tot kracht kunt komen. Zijn schepping die tot bestemming en bloei komt, met als masterpiece jij en ik (de mens). Wat een aanbidding!

Grijp je kans!
Dit jaar hebben we in het programma ruimte voor wat verschillende acts, optredens en ludieke uitspattingen. De Flower Power geeft een breed kader waarbinnen je jezelf helemaal kunt uitleven. Laat even weten als je iets wilt doen door een mailtje te sturen naar familieweekend@capitolfamilycentre.org. We nemen dan contact op om een en ander af te stemmen qua inhoud en tijd om het weekend divers te houden.

hippie-flower-powerKleding en Haardracht! 
Flowerpower drukte zich ook uit in kleding en haardracht: fleurige patronen en kleuren, haarbanden, slippers, ruwkatoenen hemden, wijdvallende kleding (vaak naar Indiase snit), of juist superstrakke kleding. In dezelfde tijd deden in de mode de minirok (1968) en hotpants (1971) hun intrede. Indien het een beetje gepast blijft mag alles … van iedereen worden qua kledij Flower Power accenten tot volledig Flower Power outfits verwacht.

 

Wil je mee, wacht dat niet te lang om jezelf aan te melden, zodat we indien nodig kamers bij kunnen boeken. Heb je  vragen, ideeën of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen: familieweekend@capitolfamilycentre.org

Organiserend team: Paul & Irene Tholens, John & Rachel Jonker, Annet van Alten en Joa Ephraïm

Via deze link kun je jezelf opgeven: AANMELDEN


PRAKTISCHE INFORMATIE


Datum: Vrijdagavond 11 september rond 19.00 tot zondagmiddag 13 september 16.00. Zondagmiddag hebben we een warme lunch, zodat niemand bij thuiskomst nog hoeft te koken.

Kinderen: Er wordt een apart programma georganiseerd voor de baby’s, kinderen en tieners.

Prijzen: +18jr €90 / 12-17jr €60 / 6-11jr €50 / 3-5jr €35 / 1-2jr €25 / -1jr gratis. Je leeftijd op 11 september 2020 geldt als uitgangspunt. Prijzen zijn op basis van volpension.

Kamers: Er zijn ruim voldoende 2-persoonskamers beschikbaar en indien gewenst enkele 6-persoonskamers voor grote gezinnen en/of jeugd. In principe zullen er geen mensen alleen op een kamer liggen i.v.m. toeslagen die daarvoor betaald moeten worden. Voor mensen met handicap zijn eventueel aangepaste kamers beschikbaar. Wil je persé met iemand op een kamer, geef dit dan even door bij je aanmelding.

Aanmelden en betaling: Via deze link kun je jezelf aanmelden: START / GEMEENTE / FAMILIEWEEKEND
De aanmelding is pas definitief wanneer het voorschot van 25 euro p.p. is betaald. IBAN: NL11ABNA0442420757 ten name van Capitol Terneuzen o.v.v. familieweekend + naam. Wil je mee, wacht dat niet te lang om jezelf aan te melden, zodat we indien nodig wat kamers bij kunnen boeken.

Adres: Europees Centrum La Foresta vzw; Prosperdreef 9; 3054 Vaalbeek; België; www.laforesta.be

Meer informatie: Voorafgaand aan het familieweekend volgt er nog een mail met verdere informatie Zijn er nog vragen, dan kun je die stellen door een mailtje te sturen naar: familieweekend@capitolfamilycentre.org