Blog Detail

20190223_145959-1

Getuigenis: Zand voor een terras

1 apr , 2020,

Patrick is een terras bij ons aan het leggen. Helaas was het zand op. Normaal gezien ga je naar de winkel om nieuw zand bij te kopen. Die situatie is door de corona nu anders: de winkels zijn niet open, geen zand te koop. En zo’n onafgewerkt terras vind ik ook maar niets en hoe lang de winkels dicht blijven weten we nog niet.
Terwijl ik naar het terras keek zei ik tegen God : Heer in Uw Woord staat dat we U mogen vragen wat we nodig hebben.  Wel Patrick heeft zand nodig om dit verder af te werken anders ligt het hier nog zo een poos en wij kunnen er nu geen gaan kopen.  Dank U, Heer dat U voorzien zult..  In mijn binnenste vroeg ik me af : zou Hij daarin voorzien ?

Een paar uur later maken we een wandeling en komen een echtpaar tegen waarvan de vrouw en haar dochtertje naar Credo komen. De man is niet gelovig maar toen hij geopereerd werd, enkele weken terug, hebben we het dochtertje elke dag opgehaald en teruggebracht van school.  Patrick had hem ook zijn diensten aangeboden om hem te helpen om enkele bomen in hun tuin neer te leggen. Ze vinden het nu wel goed met elkaar. Patrick vertelde dat hij het terras niet kon afwerken bij gebrek aan zand.  Wat bleek : hij had nog enkele zakken zand liggen die we mochten hebben. Ik kon wel een jubeldansje doen.

Op slechts enkel uurtjes tijd was dit eenvoudig gebed verhoord.