Blog Detail

0001

Profetische dag

1 apr , 2018,

Zaterdag 21 april van 14.00 – 22.00


1 Korinthe 14:1 ‘Jaag de liefde na en streef naar de gaven van de Geest, vooral naar die van profetie’. Paulus moedigt hier iedere gelovige aan, zich uit te strekken naar de gave van profetie en er actief mee aan de slag te gaan.

imagesOp deze dag gaan we ons dan ook uitstrekken naar deze gave van de Heilige Geest, en je helpen Gods stem (beter) te leren verstaan en gaan daarbij actief aan de slag met de gave van profetie.
Naast onderwijs zijn er diverse workshops waarin je in groepjes actief aan de slag kunt gaan met verschillende uitingen van profetie. We willen tijd nemen voor fellowship en zullen samen eten. Tijdens de Profetische Worship willen we God persoonlijk ontmoeten en de beweging van de Heilige Geest volgen met ruimte om uit te stappen in datgene wat Hij ons openbaart. Er zal tijd zijn voor bediening en persoonlijke profetie door een team van profeten.

Programma Profetische Dag

13.30 Inloop/Inschrijven/Koffie-thee-lekkers
14.00 Opening/Start
14.15 Aanbidding
14.45 Dromen
15.45 Workshops (+koffie): Profetisch schilderen / tekenen en Profetische handelingen (o.a. shofar blazen)
17.00 Gods bestemming voor jouw leven
17.30 Eten
18.30 Persoonlijke profetie: Hoe geef je een profetisch woord/beeld/indruk door? Toetsen, bemoedigen, activatie en oefenen met het profeteren.
19.45 Vrijde Profetische aanbidding met mogelijkheid tot gelijktijdig schilderen of andere wijze van particieperen
22.00 Slot

Deze dag is open voor iedere gelovige die het verlangen heeft meer van God te horen, te ontvangen en uit te delen. Ongeacht of je nu geen, weinig of veel ervaring hebt met profetie is deze dag er voor jou. Profetie is namelijk alledaags en beschikbaar voor iedere gelovige zoals de Bijbel leert in 1 Korinthe 14:31 iedereen kan profeteren”…

We willen je uitdagen deel te nemen aan deze dag. Geef je tijdig op want er is een beperkt aantal plaatsen!!

Kosten: € 12,50 (incl. eten en drinken)
Tijd: zaterdag 21 april van 14.00 – 22.00
Locatie: Gebouw Capitol
Aanmelden

Graag ontmoeten we jullie op 21 April! Namens het organiserend team,

Aart Hartman, Karin Hartman, Dimmen Kolijn, Arno Kolijn