Blog Detail

Vrouwendag DIY – Keep it Simple

13 jan , 2019,

Flyer vrouwendag DIY-Keep it Simple 2019

Keep it Simple. Wat moet je je daarbij voorstellen? Dat wij vrouwen het leven soms ingewikkelder maken dan het is. Maar wat is het fijn om gewoon te genieten van elke dag. Te richten op eenvoud en ontspanning. Een momentje voor jezelf, voor God. DIY 2019 is niet één momentje voor jezelf; maar een hele dag – helemaal voor jou én je vriendinnen! Nodig hen zeker uit!

Gezelligheid, samen een creatieve workshop doen, of kies je dit keer voor een meer inhoudelijke workshop? Het kan allemaal! Volg dan bijvoorbeeld de praktische workshop ‘Bidden & Bijbellezen in eenvoud’. Misschien ga je meer op de creatieve tour en wil je leren ‘doodlen’ – je hoofd leegmaken met simpele, grappige tekeningen. Of knoop jij een prachtig sieraad van macramé. Er is voor ieder wat. Er zijn in totaal acht workshops, waarvan jij er twee kunt kiezen. Hier vind je het overzicht van alle workshops.

Genoeg te doen
Tijdens de dag is er volop ruimte om nieuwe vrouwen te leren kennen. We starten met een ‘walking lunch’ en eindigen met een high-tea. Volop tijd om te kletsen en voor gezelligheid. Heb je nog een mooie, ongebruikte handtas of een vrijwel nieuw (en recent) kledingstuk? Neem dit dan mee naar de ruilhoek. Wie weet vind je ook een mooi nieuw item voor jouw kledingkast! Ook uit je boekenkast mag je (max. 2 exemplaren) uitkiezen om weg te geven. Mogelijk zit er ook mooi leesvoer voor jou bij! Ruilen maakt blij.

Praktische informatie
11:30 uur deur open
12:00 uur Walking lunch
13:00 uur DIY workshoprondes
15:30 uur Verrassingselement – we gaan óók de diepte in
16:00 uur Zoete zaligheden buffet
+/- 17:00 uur afsluiting

DIY – Keep it Simple is niet alleen voor vrouwen met een christelijke achtergrond, het is juist heel laagdrempelig dat iedereen zich welkom voelt. Ervaar het zelf! En meld je aan!

Kosten: € 15,- (inclusief lunch en high-tea en drinken gedurende de dag). Pas nadat dit is betaald, is je aanmelding definitief. Je betaalt vooraf via NL11ABNA0442420757  t.n.v. Capitol Terneuzen o.v.v. ‘DIY vrouwendag’.  Wees op tijd met aanmelden, want… we hebben een maximum aantal deelnemers. Hopelijk tot dan!

Neem anderen mee!
Ken je nog vrouwen voor wie deze dag ook leuk zou zijn? Nodig hen uit! Download bovenstaande afbeelding op je telefoon en stuur hem door als appje. Of… nóg stuur het toe via de post toe als fotokaart! Bijvoorbeeld via www.greetz.nl, www.hallmark.nl of via www.kaartje2go.nl of een andere aanbieder.

DIY – Keep it Simple is volgeboekt! We hebben er zin in. Hopelijk ben je erbij op 16 maart