Blog Detail

vrouwendag-flyer1

Vrouwendag: ‘DIY Creativity’

19 feb , 2018,

Zaterdag 3 maart van 14.00 – 22.00

Zin om inspiratie op te doen én creatief bezig te zijn en jezelf op te laden samen met een boel leuke vrouwen? Dan is de Vrouwendag DIY Creativity op zaterdag 3 maart wat voor jou. Creatieve workshops, gezelligheid, samen eten, kleding en boeken ruilen… en natuurlijk véél kletsen! En we gaan samen de diepte in op zoek naar jouw unieke talent. Ben jij erbij?

Voor wie, wat, waar wanneer, kosten

Wanneer? Zaterdag 3 maart van 14.00 – 22.00 uurimages
Waar? Gebouw Capitol, Mr. F.J. Haarmanweg 39, Terneuzen
Voor wie? Voor vrouwen (18+)
Kosten? 15 euro, inclusief drankjes en avondeten.
Avondprogramma? Aansluiten bij inhoudelijke gedeelte? Dat kan. Het avondprogramma start om 20:00 uur.
Je bent welkom van 19:45 uur. Kosten avondprogramma: 5 euro.

Creatieve workshops

Misschien denk je bij jezelf, zo creatief ben ik niet… Dit maakt helemaal niet uit. Er is echt voor iedereen wat. Heb je altijd al willen leren schilderen? Of ben je altijd aan het prutsen met het versieren van je taarten en cupcakes? Dan is dit je kans om je skills te verbeteren. Er zijn nog veel meer workshops, zoals handlettering, werken met voorjaarsgroen, creatief met dichten & schrijven of volg een workshop creatief boekenkaften met tafelzeil. Keuzestress? Gelukkig kun je twee workshops volgen. Welke workshop je gaat volgen, die keuze maak je op de dag zelf.

Programma

Tussendoor is er tijd voor gezelligheid, kletsen, een drankje doen en er zijn ruilhoeken: eentje voor kleding en eentje voor tweedehandsboeken. Dus neem een mooi kledingstuk of prachtig boek mee om een ander blij te maken! En wat het allerleukste is om mee te nemen is natuurlijk: een leuke vriendin! Het programma werd vorig jaar ook goed gewaardeerd door vrouwen die niet in God geloven. Dus laat dat geen belemmering zijn. Als afsluiter van de dag willen we je inhoudelijk inspireren. Ontdek welke creatieve gaven jij in je hebt. Iedereen is Uniek. En daar mag je trots op zijn.

Meld je aan!

De Vrouwendag DIY Beauty vorig jaar, was een groot succes. Dus wees er snel bij, want we hebben (helaas) een maximum aantal deelnemers. Wees er dus snel bij!

Hartelijk groet,

Thirza, Hesti, Leonique, Linda, Esther en Lieneke

HIER AANMELDEN