Blog Detail

Zebra against background of black and white stripes

Start / Gemeente / Familieweekend 2018

21 jul , 2018,

Vrijdag 7 september t/m zondag 9 september We gaan er weer een weekend met de gemeente op uit! Een geweldig weekend met jong en oud vol ontspanning, relatie en geestelijke dynamiek.
Er is een apart programma voor de kinderen en de tieners. Een speciaal STARTWEEKEND met een apart programma. Bij de tieners zullen Rosco & Monica de leiding overdragen aan Pauline Visser. Ook zal er voor de allerjongsten crèche zijn.

images

Thema: ‘Zwart – Wit’

 

Enerzijds is het leven met Jezus heel ‘Zwart – Wit’. Kiest dan heden wie gij dienen wilt (Jozua 24:15) en vriendschap met de wereld is vijandschap met God (Jacobus 4:4).
Anderzijds mag Adam niet eten van de boom van kennis van goed en kwaad, omdat deze dood voortbrengt. Hem wordt aangeraden te eten van de boom des levens. Frank Boeijen schreef in deze trant het lied ‘Zwart – Wit’, dat jaarlijks op de Passion ten gehore wordt gebracht rond Pasen. Genoeg stof voor een mooi weekend!

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen: familieweekend@capitolfamilycentre.org

Wil je mee, wacht dat niet te lang om jezelf aan te melden, zodat we indien nodig kamers bij kunnen boeken.

Organiserend team: Paul & Irene Tholens, Annet van Alten en Joa Ephraïm

Via deze link kun je jezelf opgeven: AANMELDEN


PRAKTISCHE INFORMATIE


Datum Vrijdagavond 7 september rond 19.00 tot zondagmiddag 16.30. Zondagmiddag hebben we een warme lunch, zodat niemand bij thuiskomst nog hoeft te koken.

Kinderen Er wordt een apart programma georganiseerd voor de baby’s, kinderen en tieners.

Prijzen +18jr €85 / 12-17jr €55 / 6-11jr €45 / 3-5jr €35 / 1-2jr €25 / -1jr gratis Je leeftijd op 7 september 2017 geldt als uitgangspunt. Prijzen zijn op basis van volpension.

Kamers Er zijn ruim voldoende 2-persoonskamers beschikbaar en indien gewenst enkele 6-persoonskamers voor grote gezinnen en/of jeugd. In principe zullen er geen mensen alleen op een kamer liggen i.v.m. toeslagen die daarvoor betaald moeten worden. Voor mensen met handicap zijn eventueel aangepaste kamers beschikbaar. Wil je persé met iemand op een kamer, geef dit dan even door bij je aanmelding.

Aanmelden en betaling Via deze link kun je jezelf aanmelden: START / GEMEENTE / FAMILIEWEEKEND
De aanmelding is pas definitief wanneer het voorschot van 25 euro p.p. is betaald. IBAN: NL11ABNA0442420757 ten name van Capitol Terneuzen o.v.v. familieweekend + naam. Wil je mee, wacht dat niet te lang om jezelf aan te melden, zodat we indien nodig wat kamers bij kunnen boeken.

Adres Europees Centrum La Foresta vzw; Prosperdreef 9; 3054 Vaalbeek; België; www.laforesta.be

Meer informatie Voorafgaand aan het familieweekend volgt er nog een mail met verdere informatie Zijn er nog vragen, dan kun je die stellen door een mailtje te sturen naar: familieweekend@capitolfamilycentre.org

Organiserend team Paul & Irene Tholens, Annet van Alten en Joa Ephraïm