Gebed samenkomst

Dag van Bidden en Vasten

In Jona 3:5 lezen we: ‘De inwoners van Ninevé geloofden God: Ze riepen een vasten uit en iedereen, van hoog tot laag, hulde zich in een boetekleed. En het lot van Ninevé veranderde!’ Ook Paulus was aan het bidden en vasten met zijn mede broeders toen de Heilige Geest kwam en hem riep om het evangelie te verkondigen aan de heidenen.

h_209714_4153091-311x350Zo geloven wij ook dat Zeeuws-Vlaanderen en Nederland kan veranderen door gebed en vasten. Eens in de maand komen we bij elkaar voor een periode van 24 uur om te bidden en te vasten, afgewisseld met zang en bijbelstudie. Je bent van harte welkom, ook als je bijvoorbeeld maar een uurtje langs komt om mee te bidden.

Wij zien ernaar uit dat dat onze regio gaat veranderen! Bidt jij met ons mee?

Voor meer informatie: stuur Karin een email


Gebedsgroepen

Binnen de gemeente zijn er allerlei mensen die op verschillende tijdstippen samen bidden. Voel je dus vrij om een nieuwe “gebedsgroep” te starten met iemand waarmee je graag samen bidt of neem contact op, zodat we je kunnen helpen om hiermee te beginnen. Daarnaast wordt er op zondagmorgen zowel in Terneuzen als Axel voorafgaand aan de samenkomst gebeden:

  • Terneuzen: van 10.10 tot 10.30 in de crecheruimte op Mr. F.J.Haarmanweg 39
  • Axel: van 08.30 – 09.30 op Oranjestraat 16