Tieners

Bijna elke week is er tieners! De leeftijd voor de tieners is vanaf de brugklas t/m 17.

We organiseren de volgende activiteiten:

Vrijdagavond
Op de vrijdagavond hebben we van 18:00 tot 21:00 een avond voor de tieners. We eten met elkaar en daarna is er bijbelstudie.

Zaterdagavond
De zaterdagavonden worden elke keer verschillend ingevuld. We hebben altijd een gezamenlijke activiteit (sport, spel) en daarna zijn de tieners vrij om lekker te voetballen, airsoft te spelen, poolen, kletsen, spelletjes te spelen in onze tienerruimte.
We hebben zaterdagen voor de 3e klas en hoger, zaterdagen voor de brugklas en 2e klas en zaterdagen voor iedereen. Zorg dus dat je in de tienerapp zit voor de juiste informatie (zie hieronder).

Zondagochtend
Om de week gaan we na het zingen naar onze eigen tienerruimte. We nemen tijd om te praten over God en regelmatig zal er iemand komen om te ‘preken’.

Als je wil komen naar de avonden is het handig om je aan te melden voor de app of stuur even een mailtje dan krijg je informatie. Voor ouders hebben we een aparte app waar we informeren over de tieneravonden.

Aanmelden app voor tieners                                                                                      Aanmelden app voor ouders van tieners

Het tienerwerk staat onder verantwoording van Pauline Visser (paulinevisser@planet.nl)