Zondag samenkomst

Iedere zondagochtend hebben we een samenkomst om 10.00 tot ongeveer 11.30. De samenkomsten hebben een sprankelend karakter met veel ruimte voor de werking van de Heilige Geest in de lofprijs en de prediking.

cfcLofprijs en Aanbidding
Lofprijs en aanbidding heeft een belangrijke plaats in de samenkomsten. Onze aanbidding en dankbaarheid naar God toe uit zich op allerlei manieren, waaronder muziek, zang, dans, vlaggen, banieren, financiën, meditatie, stilte, proclamatie, gebed, enzovoort

Prediking
De waarheid uit het Woord van God is krachtig, levendig en roept ons op om steeds meer op Hem te gaan lijken in ons karakter, in onze daden, kortom in heel ons leven. Na de prediking is er vaak een specifieke uitnodiging om gehoor te geven aan de roepstem van Jezus. Regelmatig bespreken we het onderwerp ook in kleine groepjes aan de koffietafels. Ook kun je voor je laten bidden in geval van ziekte of wanneer je worstelt met andere dingen.

Baby’s, kinderen en tienerskinderkerk
Tijdens de samenkomsten is er crèche voor de baby’s en peuters. Ook is er een speciale kinderkerk voor voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Koffie / thee
Aan het eind van de dienst blijven veel mensen gezellig hangen om onder het genot van een kopje koffie en/of thee relatie met elkaar te hebben. Soms eten we na de dienst gezamenlijk om de onderlinge band te verstevigen.

Gezamenlijk dienst (laatste zondag van de maand)
Op deze zondag is er geen dienst in Capitol Axel , maar komen we met zijn allen samen in Capitol Terneuzen. Regelmatig hebben we een gastprediker op deze zondagen en nemen we ruim tijd voor relatie.

Locaties.

Capitol GebouwGebouw ‘Capitol’

Mr. F.J.Haarmanweg 39
4538 AN Terneuzen
Tijd: zondag 10.00 – 11.30
Routebeschrijving

gregoriuscentrumGregoriuscentrum Axel
Walstraat 33
4571 BH Axel
Tijd: zondag 10.00 – 11.30
(muv de laatste zondag v/d maand)
Routebeschrijving