Blog Detail

IMG_20200519_174615

That’s how the light gets in (Patrick & Sabine)

28 mei , 2020,

 

Ons huis is gelegen in een doodlopende straat die eindigt in weilanden met een bankje.  Patrick loopt praktisch elke dag in deze straat te bidden.

Vandaag ging ik op bezoek bij een vrouw met wie we net voor corona hebben leren kennen.  Zij vertelde me dat ze maanden op dat bankje in onze straat zat te wenen en het uitriep naar God.  Haar blik werd telkens gericht op onze muurgevel waar de tekst staat : There is a crack in everything.  That’s how the light gets in. Zie foto bijlage.  Toen ze tot ontdekking kwam dat er een kerk was in Eeklo, was ze verbaasd dat de bidstond doorging, net in het huis dat al die maanden haar aandacht had getrokken.  Mooi, hoe God haar maanden tevoren, al naar onze straat bracht.

Een andere korte getuigenis : ik kreeg vandaag een vriendschapsverzoek bij facebook.  Deze vrouw schreef dat ze me jaren terug nog had gesproken en ze had nu vernomen dat ik betrokken was bij de kerk in Eeklo.  Of ze welkom was want ze gaat al jaren niet naar de kerk.  Ik zie zaadjes die ik jaren terug mocht zaaien die nu beginnen op te komen. Ik wil maar zeggen : het is niet omdat we niet direct resultaat zien dat God niet bezig zou zijn.

Groetjes,

Sabine