Blog Detail

NewPerson-1

Start / Gemeente / Familieweekend 2019

25 jul , 2019,

6 september – 8 september

We gaan er weer een weekend met de gemeente op uit! Een geweldig weekend met jong en oud vol ontspanning, relatie en geestelijke dynamiek. Er is een apart programma voor de kinderen en de tieners. Ook zal er voor de allerjongsten crèche zijn.

images

Thema: ‘Alles wordt nieuw’

 

Paulus zegt zo mooi dat we in Christus een nieuwe schepping zijn (2 Korintiërs 5:17). Voor sommigen misschien een openbaring waarin wordt gewandeld. Voor anderen iets dat klinkt als een ‘ver van je bed show’. Samen willen we God zien werken in dit weekend, om verder te veranderen naar Zijn evenbeeld (2 Korintiërs 3:18).

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen: familieweekend@capitolfamilycentre.org

Wil je mee, wacht dat niet te lang om jezelf aan te melden, zodat we indien nodig kamers bij kunnen boeken.

Organiserend team: Paul & Irene Tholens, John & Rachel Jonker, Annet van Alten en Joa Ephraïm

Via deze link kun je jezelf opgeven: AANMELDEN


PRAKTISCHE INFORMATIE


Datum Vrijdagavond 6 september rond 19.00 tot zondagmiddag 8 september 16.30. Zondagmiddag hebben we een warme lunch, zodat niemand bij thuiskomst nog hoeft te koken.

Kinderen Er wordt een apart programma georganiseerd voor de baby’s, kinderen en tieners.

Prijzen +18jr €85 / 12-17jr €55 / 6-11jr €45 / 3-5jr €35 / 1-2jr €25 / -1jr gratis Je leeftijd op 6 september 2019 geldt als uitgangspunt. Prijzen zijn op basis van volpension.

Kamers Er zijn ruim voldoende 2-persoonskamers beschikbaar en indien gewenst enkele 6-persoonskamers voor grote gezinnen en/of jeugd. In principe zullen er geen mensen alleen op een kamer liggen i.v.m. toeslagen die daarvoor betaald moeten worden. Voor mensen met handicap zijn eventueel aangepaste kamers beschikbaar. Wil je persé met iemand op een kamer, geef dit dan even door bij je aanmelding.

Aanmelden en betaling Via deze link kun je jezelf aanmelden: START / GEMEENTE / FAMILIEWEEKEND
De aanmelding is pas definitief wanneer het voorschot van 25 euro p.p. is betaald. IBAN: NL11ABNA0442420757 ten name van Capitol Terneuzen o.v.v. familieweekend + naam. Wil je mee, wacht dat niet te lang om jezelf aan te melden, zodat we indien nodig wat kamers bij kunnen boeken.

Adres Europees Centrum La Foresta vzw; Prosperdreef 9; 3054 Vaalbeek; België; www.laforesta.be

Meer informatie Voorafgaand aan het familieweekend volgt er nog een mail met verdere informatie Zijn er nog vragen, dan kun je die stellen door een mailtje te sturen naar: familieweekend@capitolfamilycentre.org

Organiserend team Paul & Irene Tholens, John & Rachel Jonker, Annet van Alten en Joa Ephraïm